En löydä mistään kameran johtoa, jotta saisin kuvat koneelle. :( En tykkää koskaan laittaa kerralla hirveää määrää, koska silloin niiden järjestelyssä ja jonottamisessa kestää liian kauan. Luonnosta on uusia kuvia, samoin koulujutuista.

Ihan hirveä stressi. Viime viikon keskiviikkona, jos oli oikein, alkoi itkettää kesken koulupäivän, jolloin syöksyin vessaan. Kovin traagista, mutta se ei ollut hauskaa. Tuntui, että kaikki kaatuu päälle. Työharjoittelupaikka ei ole vielä. Portfoliota en ole aloittanut. Yritystoiminnasta pitää tehdä kirjallinen osio. Opinnäytetyötä en ole aloittanut. En edes tiedä, mitä kaikkea tekisin opinnäytetyöhöni, sillä aihe on liian laaja, lisäksi masentaa kauheasti ja joudun ehkä suorittamaan yhden kurssin uudelleen liiallisten poissaolojen takia.

Unohdin tyystin Imbolgin juhlimisen viime kuussa. Se olisi ollut 2.2. Oestara on kohta, se on tammen päivänä 21.3. (Ainoa päivä jolloin voi syntyä Tammeksi druidien puuhoroskoopin mukaan.) Sitä en aio unohtaa. En vain aina muista kaikkia juhlia, koska en ole niin perehtynyt pakanuuteen.Yritän saada koulun ensin pois tieltä. En muuten edes tiedä, mitä haluan tarkalleen tehdä koulun päättymisen jälkeen.

Ensimmäisiä keväänmerkkejä huomasin muutama viikko sitten, kun talitiainen lauloi. Nyt aurinko paistaa, plussaa on, jäät sulavat ja muut linnut karaisevat kurkkujaan. Olisikohan vielä pajunkissoja?

Ihanaa kun on alkanut uusi kieli koulussa, saksa. Olen jo pitkään halunnut oppia saksaa. Vaikka kyse onkin alkeiskurssista ja konditoriasanastosta, olen silti todella innostunut. Saksa on kaunis kieli. Ich liebe Deutsche.

Luen juuri kirjaa Kuninkaan lohikäärmeestä, kirjoittajana Naomi Novik. Kaunis kirja, lohikäärmeitä ja historiaa Napoleonin ajalta.