Tehtiin tänään koulussa valmiiksi tuulihatut (mansikka-kermatäyte) ja eclairit (sisällä diplomaattikermaa, päällä suklaapomada) ja oli ihan mukavaa, päästiin jopa 3h aiemmin. Väsytti vain ihan hirveästi tänään kun ei olisi millään jaksanut nousta kuudelta kun en ollut saanut tarpeeksi unta.

Eilen illalla ärsytti kauheasti kun tulin kotiin kiinalaisesta. Päädyin nurmikolle seisoskelemaan ja katselemaan puita ja tähtitaivasta. Ja sitten vähän ajan kuluttua talomme kolmannesta tai neljännestä kerroksesta joku mies avaa ikkunan ja päätyy tuijottamaan minua. Siis emme nähneet toistemme kasvoja, mutta voin kuvitella, kuinka mies mietti että mikäköhän hämärähiippari olen. Siis kuka nyt puille puhuisi ja katselisi tähtiä? Siis sehän on ihan epänormaalia koska nykyaikana ihminen syntyy maailmaan vain käyttääkseen luonnon loppuun ja ollakseen epäkunnioittava. :/ Ihmiset ovat unohtaneet paikkansa.

Olin tänään Terhin luona kipityttämässä rottia. Eivät hirveästi uskaltaneet rientää seikkailemaan vaan pesiytyivät jalkojen luokse. <3 Suunniteltiin erästä kirjoitusprojektia ja toivottavasti saadaan se valmiiksi. En kerro siitä, koska se on salaisuus. :)

Parveke ryöstettiin. Nyt jäljellä on vain pari palaa betonia ja vääntyneitä, törröttäviä metallitankoja. Äiti kertoi, että heräsi puoli kahdeksan maissa kauheaan meteliin. Aika inhottava aamuherätys..