Kuten arvata voi, perjantaisin koulussa meno on vähän outoa. Ryhmäni teki minipizzoja ja niitä tulikin sitten kahdeksisenkymmentä... ja täytevaihtoehtoja oli varmaan joku kymmenen, ellei jopa kaksitoista.

Pizzojen valmistuttua teimme marjakoreja (murotaikinakuppi, vadelmahilloa, pala vetopohjaa, vaniljakreemiä, jäisiä vadelmia ja sile), ja koska kokonaisia pakastevadelmia ei oikein ollut, loimme uuden tuotteen, jonka omistamme edellisen vuoden opettajallemme: Marjamuhjukori! "Kauheaa muhjua"- fraasi on yksi niistä, mitä edellisvuoden opettajamme J käytti. Laitan kuvaa, kunhan jaksan taas vänkäillä kameran kanssa.

Ihmiset naureskelivat aivan oudoille jutuille, ja kuulimme jonkun opettajan (mies) puhuneen innokkaasti erilaisista seksimessuista... Ja opettajainhuoneessa opettajat olivat tutustuneet Rammsteiniin. Tiedän, tiedän, se on pelottavaa. Yhdessä vaiheessa teimme kaikki hiljaa töitä ja äkkiä toinen miespuolisista ryhmäläisistämme tokaisi "Du hast!". Eli ihan normia.

Pari tyttöä sai valmiiksi tilauskakun, se on Aku Ankan pään muotoinen. Laitan kuvaa kun jaksan... Ja lisänä oli räpyläkakku, ettei syöminen vain lopu kesken. Tehtiin myös gluteenittomia marenkijälkiruokia: kaks marenkia vastakkain, kermanmulkoinen keskellä - mikä se on? (kaks karvaista vastakkain, munan mulkoinen keskellä - mikä se on? -> muna. Arvoitus.) Ja se sitten voideltiin kermavaahdolla ja pyöriteltiin mantelinlastuissa. Sileällä yläkantille pursotettiin tähtityllalla kermavaahtoa ja se koristeltiin hedelmillä.

Aamulla bussikuskilla meni myös hyvin, menin Hertsikan metroasemalta bussiin ja katsoin että jaahas, on vähän etuajassa tuo. Kuski ajoi kiltisti koko aseman ympäri, koska oli aikataulusta edellä. Oli jännää nähdä koko ympyrä.

Katselin tuossa vielä tuon Epic Movien, tai mikä sen nimi olikaan ja nauroin. Ihan hervotonta. Hyvää roskaa itse asiassa. Ja jos olen muuten kirjoittanut Rammsteinin väärin, älkää itkekö. En edes kuuntele koko artistia. :)