Harmittaa. En päässyt jätevedenpuhdistamoon. Heräsin hyvissä ajoin ja söin leipää, mutta tuntui siltä kuin olisin sisältä päin täynnä räkää. Ei mitenkään miellyttävä tila. Istuuduin koneelle ja Facebookkailin ahkerasti eri peleissä. Kurkku on arahko, yksi syy siihen miksen viitsinyt lähteä. En halua uudestaan sitä lasinsirpalekurkkukipua.

Tänään yritän keskittyä portfolion tekemiseen ja opinnäytetyön aiheen keksimiseen. Tai no aiheitahan on, mutta ongelmana on vain löytää se yksi aihe, vaikka haluaisinkin tehdä niistä kaikista viidestä. Portfolioon olisi tungettava tietoa itsestä, opinnoista ja harjoittelupaikoista. Myös kuvia tarvitsisi, ja ärsyttääkin kun oma kone on rikki. Tiedostot ovat tallessa veljen koneella, mutten voi sinne mennä silloin kun haluan, kun hän tarvitsee itsekin konetta. Ja nyt en voi mennä vaikka haluaisinkin, sillä hän nukkuu. Erittäin harmittavaa.

Nyt on sellainen miellyttävä syysolo, sellainen, että haluaa istua huoneessaan ikkunan edessä, pitää kynttilää palamassa ja kuunnella miellyttävää musiikkia, ehkä Nightwishia tai Sonata Arcticaa, piirrellä tai kirjoittaa ja juoda teetä. Toteutankin varmaan sen. Tahtoisin nähdä Terhiä ja jutella syksyisiä, mutten tiedä onnistuuko se. Terhin poika menee varmaan aamupäivällä kerhoon, joten periaatteessa olisi mahdollisuus päästä silloin rauhassa käymään, mutta kun on flunssa niin en tiedä... Onhan hänelläkin, mutta kun Terhillä on vielä toinen lapsi, kummityttöni Taru. Ja häntä ei halua sairastuttaa. Mutta rottiakin olisi kiva nähdä. (Terhillä on kaksi pörröistä ja ihanaa rottaa, Fred ja George)

Huomasin juuri, että suussani maistuu valkosipuli. Mitään muuta en voi mennä syyttämään kuin sitä flunssajuomaa. Pitäisi nauttia jotain parantavaa, mutta tuota en aio enää juoda. Ensinnäkin valkosipulin ja maidon yhdistelmä on kauhea. Toiseksi hunaja on hyvää, mutta kuumassa maidossa jälkimakuna se ei hirveästi viehätä. Kirpeä valkosipuli -> maidon maku -> ylimakea maku. Taidan vain ottaa teetä. Vihreä tee tekisi muutenkin hyvää.

Kuulostaa siltä, että äidin herätyskello soi. Saa nähdä, saako hän itsensä kömmittyä ylös. Success. Täällä on aika pimeää kun pitää pitää noita olohuoneen verhoja kiinni remontin takia. Ja ne työmiehet eivät edes ole paikan päällä riehumassa niin kuin niiden piti, vaan he työstävät takatalon telineitä. Heidän olisi pitänyt aloittaa parvekkeiden purku, mutta ei näemmä sitten. Siitä lähteekin sitten ihana ääni.

Lisäksi tänään tai huomenna tänne pitäisi laukata joku lukkoseppä tai vastaava, pitää kuulemma vaihtaa oven kahvat koko talonyhtiössä. Jee. Lisää oman tilan häiritsijöitä.