Nyt tuolla ovella räpläilevät talonnainen :D ja lukkoseppä. Laittoivat uuden avaussysteemin, koska jotkut olivat talonyhtiössä pohtineet, että entä jos murtovaras jollakin koukulla avaa kahvan? Noh, nytpä ovat menneet.

Tein tuota skräppityötä huumorin kanssa. Melkein kuusi sivua tuli laitettua. Hervotonta.

Terhi tuossa soitti röökitauolta että saamari kun jalkaan sattuu. On kuulemma puolessa välissä tatskausta ja jalkaan vihloo. Jalkasienen hankkiminen on ilmeisesti sitten kivuliasta. ;)

Masentaa vähän tuo oma keskivartalolihavuus. Mutta löysin hyviä vyötärönkaventamisohjeita netistä. Pitäisi vain jaksaa tehdä niitä edes viisi kertaa viikossa.

Pelailin ahkerasti Facebookissa Mafia Warsia ja Piratesia. Sekä erilaisia maatalopelejä. Että aika menee kuin siivillä. Itse asiassa se ei mene. Tekisi mieli leipoa sacherkakkua. Aineksia ei ole, joten hienoa. Ehkäpä sopeudun television ääreen. Tänään tulee sitä paitsi 4D dokumentti homojen adoptiojutuista, vaikuttaisi kiinnostavalta. Neloselta tulee, kymmeneltä. Voisi jopa katsoa. En oikein tajua sitä, jos joku on kovasti homoseksuaaleja vastaan. Että bi- ja homo-seksuaalit naiset ja miehet olisivat syntisiä tai epäinhimillisiä tai jotain. Kumma ajattelutapa. Mitä nyt itselläni on lesbotuttavia ja pari bi:tä, niin paljon mukavampia ovat kuin tuollaiset kaavoihinsa kangistuneet, muita epäilevät heterot. Ei ole toki tarkoitus haukkua ketään, mutta kun heteroissa on loppujen lopuksi aika paljon epäilijöitä. :/ Se on harmillista, sillä epäluulo homojen vanhemmuuskyvyistä tai muista on epäreilua.