Suunniteltiin tänään koulussa pareittain erityisruokavaliotuotteita, pitää tehdä 40kpl sekä makeaa että suolaista per ryhmä. Minä ja yksi toinen teemme daifuku mocheja hedelmätäytteellä (vegaaninen, gluteeniton, maidoton, munaton jne.) ja riisikakkuja kasviksilla. Todella mielenkiintoista, tykkään. Ja sitten iltapäivällä tehtiin marsipaanihahmoja, tonttuja ja lucioita, koska meillä on eräskin viikko niin, että mennään Elma-messuille tekemään marsipaanihahmoja, ja silloin ollaan jo pikkujouluvaiheessa. Näytetään lapsille miten marsipaaniörppiäisiä muotoillaan. Tein pari asiaa myöh aiheen vierestä, kuusenneulasen kävyllä ja siilin. Oli ihanaa näpertää marsipaania. :) Ja siili itsessään on hyvin tärkeä asia.

Mietin tässä että näkisinkö Terhiä, mutta en tiedä jaksanko kun kouluakin oli kahdeksan tuntia ja joudun kahdeksan-aamuisin heräämään aina viimeistään puoli seitsemän. Mutta jos näkisin häntä, hän voisi tulla tänne, Stepmaniattaa, ja haluaisin juuri täällä juoda teetä ja puhua kaikenlaista. Sofia oli saanut jostain palkinnoksi leffalippuja uusimpaan Miyazakin leffaan, ennakkonäytökseen, menen hänen kanssaan ensi viikolla. :) Rakastan Miyazakin elokuvia. Etenkin Henkien kätkemä ja Totoro ovat ihania.

Niska on ihan jumissa kun hämmensin tänään vähän päälle kaksi tuntia kinuskia, piti tehdä valtava määrä kun ensi viikolla on mm. tilauskakkuja. Oli yhdessä vaiheessa aika hauskaa kun kaikki muut olivat painuneet kahville ja itsekseni vain hämmentelin pataa.