Leikkelin tuossa markka-ajan Annoja, mutta sieltä ei hirveästi kivoja kuvia löytynyt. Päätin nyt tehdä tämän Skräppäys-osaston, vaikka todellisuudessa ne jutut mitä teen muille, ei ole ihan skräppiä. :) Enemmän niitä kollaaseja, mutta ihan sama. Samalla voisin etsiä itselleni jotain kuvia ja näin ollen oikeuttaa skräppäys-sanan käytön.

Join tuossa kupillisen vihreää teetä ja ai että oli hyvää. Vähän kitkerää kai kun tuntuu että kurkku muuttui karheaksi. Mutta pakko sitä on juoda kun maku on niin ihanan vihreä.

Tarvitsisi jotain sellainen kiiltäväpintaisia lehtiä. Viime vuonna dyykkasin roskiksia ja löysin hirveästi kaikenlaisia hyviä mainoksia ja muita. Sain kunnon pussillisen kaikenlaisia kauniita kuvia. Nyt kun on tuo sikainfluenssavaara, niin en tiedä viitsinkö hakeutua lehtiroskiksille. Ja vaikka olinkin siellä vain taidekierrätyksen merkeissä, pyrin siihen ettei kukaan näe. Nykyään kun ihmiset kummastelevat vanhojen lehtien kaivelua, jos ne ovat kirjaston sijaan jossain "likaisessa paikasssa".

Unohdin, että kynttilät palavat iloisesti huoneessa... ehkä pitäisi mennä takaisin. Mutta himottaisi tonkia niitä lehtiä, täytyy sanoa että naapureilla on hyvä maku lehtien kuvavalikoiman suhteen. :)