Huh, nyt on jo toinen päivä. Eilen kalenterista lennähti enkeli, tänään sieltä kierähti joulukoriste. Kuuntelen juuri ärsyttävää "Rudolph the Red Nose Reindeer"-laulua. Englantilainen/amerikkalainen joulumusiikki on ärsyttävää.

Pääsin pursottamaan tummaa suklaata muotteihin, jotka menevät kai Stockmannin Sacher-kakkuihin. Tein niitä 342 kappaletta. Ja tiramisuleivoksia. Huomenna on viimeinen työharjoittelupäivä tänä vuonna. :D

Ostin ruoat synttärijuhliini ja sitten pitäisi miettiä koristeet. Kaivaa jouluvalot ja miettiä ohjelma loppuun. Paketoida kaverin synttärilahja ja päättää, minkä naamiaisasun laitan lauantaiksi.

Olisimme olleet menossa joulukuun toisena viikonloppuna käymään Forssassa hänen kummitädillään E:llä, mutta T ei ole varma, saako bensarahan. Olisi tosin ollut ihanaa ajella autolla jouluisessa maisemassa, mennä E:lle, jossa tuoksuu kahvi ja joulukoristeet somistavat seiniä ja ikkunoita. Vaellella Forssan keskustassa, kadota tunneiksi antikvariaattiin ja tuhlata rahat kirjoihin. Se olisi ollut jouluista. Olla pienessä paikassa, sitten palata takaisin muiden joulujuttujen pariin.

Huomasin juuri, että talonmies on laittanut pihakuuseen valot! Eilen niitä ei ollut, mutta tänään on. Ihanaa. :) Nyt alkaa tosiaan joulu hiipiä lähemmäs.