Tehtiin sitten koulussa kolmea eri juttua. Ensinnäkin tehtiin sacherpohja, yksi per pari, paistettiin se, täytettiin ja laitettiin liimaus (eli pintaan ohut kerros marmedalia). Sitten täytettiin ja liimattiin hedelmäleivospohja. Ja kolmantena tehtiin Boucheja, eli kahden puolipallon muotoisia leivoksia, joita kaiverretaan sisältä ja joihin pursotetaan vaniljakreemiä.

Myöhemmin jatketaan noita juttuja, sacheriin sulatetaan ja temperoidaan suklaa (paitsi jos käytetään non-tempia), sitten hedelmäleivoksiin laitetaan hedelmät ja kuumahyytelö, ja boucheihin (itse asiassa niiden oikea nimi on vaalea perunaleivos, bouche on itse asiassa vain sen pohjan nimi) tulee marsipaania ja jauhettua kuivaa kakkupohjaa + kaakaojauhetta = mömmö, joka kietaistaan palleron ympärille.

Meidän mestarikondiittorisetä oli sitten sitä mieltä, että yhden randomtytön suklaaharjoitustyön voisi heittää roskiin, koska se oli lojunut kuljetusvaunussa miljoonia vuosia. :D Ja samassa vaunussa oli kaksi suklaapöllöä, uskomattoman hienoja, nekin olisivat lentäneet roskiin, ellen olisi pelastanut niitä. Ja annoin ne Terhille, koska hän keräilee pöllöaiheisia esineitä.

Terhi oli täällä tänään ja juotiin teetä, nautittiin kynttilöistä ja kaura-omenaherkusta. Ja puhuttiin. Oli mukavaa, mutta aika loppui kesken.

Huomenna muut ryhmät aloittavat gluteenittomien tuotteiden esivalmistelut ja sitten jatketaan noita muita leivonnaisia.