Vietin Samhainia (Halloween) 31.10 kotonani. Veljelläni oli nimipäivä, myös kondisopettajallammekin. Ostin jo aikaisemmin kurpitsan ja sitten leikkelin sitä.

Kurpitsan leikkauksen jälkeen järjestelin muut ruoat.

Nämä leivonnaiset ostin Helpan myymälä Kanelista. Eivät siis ole minun tekemiäni, omista Halloweenkakuista kuvaa myöhemmin. Sisällä vetopohjaa, passionpyrettä, mangopyrettä ja muita ainesosia. Oli hyvää.

Alkoholiton booli: vettä, mehukattitiivistettä, appesiinimehua, puolukoita ja jääpaloja

Ja torstaina 29.10 teimme koulussa Halloweenaiheisia kakkuja noin 4-6 hlölle. Omissa kakuissani vetopohjaa, voikreemiä, lakkahilloa, marsipaania ja toisessa suklaata. Oli todella hauskaa.

Zombiekakku. Frankenstainin pään tein alunperin Elmaan, mutta päätinkin käyttää sen jo aiemmin. Seuraksi tein käden ja hämähäkin.

Toisessa kakussa marsipaania pelkästään.

 

Samhain ei merkitse minulle pelkästään ruokaa ja juomaa hyytävissä tunnelmissa, vaan myös yhtä wiccalaisuuden sapattia, juhlaa. Silloin elävien ja kuolleiden raja on tavallista häilyvämpi. Hamlet- siili kävi tassutteluvierailulla taas huoneessani. <3

Oli mukava Samhain, vietin sitä Halloweenina kahden ystäväni kanssa. Kävimme vintillä ja kellarissa, koska toinen ystäväni S olisi halunnut nähdä kummituksia. Onneksi emme nähneet.