Nostin aikaisemmin tänne pari kuvaa kesäkuulta, kun tein kummityttöni 1-vuotissyntymäpäiville kakun. Välissä on muistaakseni kermaa ja mahdollisesti vaniljakreemiä, myös hedelmäsoseita. Päällä marsipaanikirsikankukkia, suklaaperhonen ja suklaakirjailua eli nimi ja oksat, myös muutama vadelma. Ja kermavaahtoa sekä vähän diplomaattikermaa. Olen sen verran ylpeä tuosta, että päätin sen vielä lisätä tänne.

Kuten kuvasta näkyy, marsipaani alkoi jo hieman sulaa kerman takia, sillä en tuolloin vielä tiennyt, että marsipaania ei kannattaisi jättää kerman kanssa kosketuksiin vaan päälle olisi pitänyt laittaa esimerkiksi voikreemi. Seuraavassa kuvassa tarkempi esimerkki suklaaperhosesta:

Tein perhosen siten, että taittelin pahvin v-muotoon puolikkaalle talouspaperirullan hylsylle. Sitten spritsasin perhosen leivinpaperille ja asetin pahville.