Oli melkoinen päivä tänään. Heräsin seitsemältä, menin 8.45:ksi messukeskukseen laittamaan muiden kanssa marsipaanipajaa pystyyn. Päästiin kotiinpäin 19 maissa. Ihan kivaa oli, vaikka välillä oli liikaa lorvailua, mutta huomenna sen pitäisi muuttua jahka muistan aamulla tulostaa maanantain tenttiin tulevat paperit. Lapsia oli pajassa on hirveästi, rikottiin laskelmien mukaan viime vuoden perjantain ennätys, joka oli joku 340. Tänä vuonna lapsia oli noin reilut 450. Plus aikuiset, sillä oli siellä joitakin varttuneempiakin marsipaanista kiinnostuneita.

Laittelen kuvia sitten kun olen toipunut messuista eli joskus ensi viikolla. Ihan hirveästi tekemistä tässä, viikonloppu menee Elmassa, tenttiin lukiessa ja kirjoittaessa mikrobiologian lopputehtävää. Minulla ja A:lla Maito ja maitotuotteet. Kirjoitettava esitelmäksi, millaisia mikrobeja eri maitotuotteissa esiintyy, miten niitä voidaan ehkäistä (hygienia) ja miten mikrobit vaikuttavat + millaiseksi ne tekevät tuotteen. Ja maanantaina on tosiaan tuo koe. Ja tiistaina alkaa kuukauden työharjoittelu, minulla se on Lauttasaaren Vattuniemessä sijaitsevassa Kakkukeisarissa.

Onneksi pidämme taukoja ja teemme vuorotyötä, tänään kun kiertelin noilla messuilla vähän niin päätin ostaa parin kaverin synttärilahjat ja veljen joululahjan. Siellä on niin paljon kaikenlaisia ihania kojuja... Siilikäsinukke, vuorisuolakiviä, kauniita koruja, alpakoita, Lapin maisemia kuvaavia kynttilöitä, savujuustoa, lappalaisuutta...

Nyt on ihan ylienerginen olo kun olen niin väsynyt. En pystynyt keskittymään mikrobiologiaan oikeastaan ollenkaan. Mutta katson sitten huomenna kun olen levännyt vähän ja jumitan ratikassa.